0

Д жони Деп и Амбър Хърд взаимно се малтретирали по време на брака им, каза бившият им брачен консултант. В четвъртък показанията на д-р Лоръл Андерсън, които бяха записани на 21 февруари, бяха възпроизведени в съдебната зала във Феърфакс, Вирджиния, по време на делото, което Деп съди бившата съпруга Хърд за клевета във връзка с публикация от 2018 г., в която тя написа за това, че е преживяла домашно насилие, съобщава PEOPLE.

Базираната в Лос Анджелис терапевтка си спомни брачната консултация, която е водила с Деп и Хърд през 2015 г.

На въпроса дали е имало „насилие от г-н Деп спрямо Амбър“, Андерсън отговори: „Да, прав си. Той беше добре контролиран, мисля почти 20, 30 години. И двамата бяха жертви на малтретиране в дома си, но мислех, че той е бил добре контролиран от десетилетия. И след това с г-жа Хърд той беше задействан и те се вплетоха в това, което видях като взаимно малтретиране."

Тя продължи, че понякога дори Хърд е инициирала караниците, „за да го накара да остане с нея“, защото „да бъде изоставена бил най-лошият й кошмар“. 

Андерсън заяви, че Хърд й казала, че било „въпрос на гордост за нея, ако тя се почувства неуважена да инициира караницата“. 

Тя си спомня, че актрисата дори и заявила, че „ако Деп искал да си тръгне, за да деескалира напрежението, тя го удряла, за да го запази до себе си, защото  предпочитала да се карата и бият от колкото да я напусне“. 

Андерсън каза, че е забелязала и „множество“ малки синини по лицето на Хърд по време на сеансите им.

ВТОРИ РУНД: Сагата Джони Деп VS Амбър Хърд влиза в съдебната зала

Фенки прелетяха света в подкрепа на Джак Спароу (ВИДЕО+СНИМИ)