0

Т ейлър Суифт се пропила по време на връзката си с бившия си приятел Джо Алуин. 

Певицата и актьорът излизаха шест години, но се разделиха в началото на 2023 г., няколко месеца преди изпълнителката да срещне сегашната си любов Травис Келси.

СТАРАТА ВРАЖДА РЪЖДА НЕ ХВАЩА: Тейлър Суифт изгонила Кание Уест от Супербоул!

Раздялата ѝ с Алвин дойде като шок, но сега Тейлър намекна, че връзката им не винаги е била розова. По думите ѝ написала някои от сегашните ѝ песни, докато била „самотна“ по време на карантина заради COVID-19, въпреки че по онова време живееше с Джо.

По време на едно от изпълненията ѝ в Мелбърн, който е част от нейното световно турне, певицата изпълни песента "Betty", която е от 2020 г. Суифт посочи, че я написла, като си представяла, че е дама от Викторианската епоха, но след това каза, че се е отдалечила от това, като е започнала да прилича на „самотна жена, покрита с котешка козина, изпиваща теглото си в бяло вино". Песента присъства в нейния албум „Folklore“ от 2020 година.

РОК VS ПОП: Бон Джоуви се подигра на Тейлър Суифт!

За първи път двамата бяха свързани през 2017 г., след като се срещнаха на Met Gala през 2016 г. По-късно обявиха официално романса си. Раздялата им през април 2023 г. беше шок, като нито една от страните не даде ясна индикация по това време относно причината зад изненадващия край.

ШЕФ, ТА ДРЪНКА! Тейлър Суифт раздаде на екипа си диаманти и чанти

През април миналата година източник каза пред списание People, че шокиращата раздяла между двойката до голяма степен е причинена от „разлики в техните характери“. Според друг източник двамата пък били прекалено различни, но заради пандемията не е имало как да се разделят. По думите му Тейлър сложила края, но и двамата оъзнавали, че не са един за друг. 

Джей Зи скочи на наградите "Грами", първи статуетки за Майли Сайръс и нов албум от Тейлър Суифт

Феновете също се чудят дали новата песен "You're Losing Me" е поредното парче, което хвърля сянка върху бившия ѝ. Тя го изпълни на живо за първи път по време на шоуто си в Австралия. Докато седеше на пианото, тя каза на публиката: "Никога преди не съм свирила тази песен на живо. Това е една от любимите ми". В песента Суифт казва, че е като "феникс, който винаги се издига от пепелта, лекувайки всичките си рани", като феновете смятат, че певицата може да говори за предишната си връзка с британския актьор.