0

С ъперничеството на Тейлър Суифт и Кание Уест, започнало преди почти 15 години, очевидно все още не е приключило.

Супербоул гледан колкото стъпването на Луната!

Певицата, която беше на финала на Супербоул, за да подкрепи приятеля си Травис Келси, е изгонила скандалния рапър от събитието, твърди бившият футболист от НФЛ Брандън Маршал. „Кание Уест дойде във Вегас. Кание Уест си купи билет и беше там. Тейлър Суифт се ядосва, обади се на когото трябваше и той беше изгонен от стадиона, разказа Маршал.

Уест беше заснет на Супербоул, ексцентрично облечен, както винаги и с жена си Бианка Ченсори.

Жестоката вражда между двамата изпълнители започна на 13 септември 2009 г. Тейлър Суифт, тогава на 19 години, приемаше наградата MTV Video Music Award за най-добро женско видео за „You Belong With Me“. По време на речта си тя беше прекъсната позорно от Кание Уест, който шокира света с думите: „Тейлър, наистина се радвам за теб, ще те оставя да приключиш. Но Бионсе имаше един от най-добрите видеоклипове на всички времена!“.

ИЗДЪНИ СЕ: Ъшър се преби на сцената на Супербоул! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Години след този инцидент двамата се опитаха публично да се помирят, но враждата им беше отново подпалена, когато бившата жена на Уест, Ким Кардашиян, разпространи таен запис на разговор между рапъра и певицата и нарече Тейлър Суифт змия.