0

Д женифър Лопес избухна срещу феновете си заради изтекъл клип със сватбената й изненада за Бен Афлек. На партито след церемония певицата, заобиколена от танцьори, изпълни новата си песен в чест на съпруга си, в която се съдържат думите „Не мога да ти се наситя“.

След като във фен групата на звездата беше публикувано видео от изпълнението, някои от феновете й започнаха да се чудят дали това е маркетингов трик или е предназначено за семейния архив. Лопес реши да отговори лично на един от коментарите.

„Снимано е без позволение и точка. Който и да го е направил, се е възползвал от нашия интимен момент. Дори не мога да си представя как ви хрумва да сторите подобно нещо, след като всички са подписали споразумение за неразкриване на информация и помолихме гостите да не публикуват нищо онлайн. Ние сме тези, които решаваме какво искаме да споделим с феновете. И ще го публикувам на моя уебсайт OnTheJLo, когато му дойде времето. И това беше откраднато без наше знание и продадено за пари“, избухна Джей Ло.

След това съобщение публикацията от фен акаунта й беше изтрита.

Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха в имението на актьора в Райзбъроу на 21 август. Знаменитостите отдавна не са публикували снимки от церемонията, но наскоро Лопес показа на феновете и трите тоалета, с които беше на тържеството, писа TMZ