0

А ктрисата Дженифър Анистън привлече вниманието, като позира в ретро бикини на Chanel за корицата на списание Allure. 

Преди четири години бикините от 1996 г., които вече не се продават, бяха носени от Ким Кардашиян. Тогава риалити звездата публикува провокативно селфи в социалната мрежа Twitter и предизвика противоречиви коментари. Снимката по-късно бе изтрита от Ким, но остана завинаги в интернет пространството. 

Instagram

Ексцентричният бански костюм бе облечен за първи път от манекенката Стела Тенант за ревюто на пролетната колекция на Chanel, като той е дело на великия моден гуро Карл Лагерфелд. Бикините и оскъдното горнище към тях се предлагат под наем на жителите на Лос Анджелис за 1996 долара, съобщават People и Page Six. Според фирмата, отдаваща под наем банския костюм, той е подходящ за професионални фотосесии, за събития на червения килим, както и за изложби. 

За фотосесията за Allure Анистън се появи и по прашки на Gucci от 1997 г., с които Кардашиян се снима в Instagram преди няколко години. За разлика от Кардашиян обаче звездата от "Приятели" заяви в интервюто за списанието, че "мрази" социалните медии. 

„Това е мъчение за мен“, разкри Анистън. „Причината, поради която направих страницата си в Instagram, беше да стартирам собствена линия от продукти за грижа за косата. След това дойде пандемията и така и не обявихме проекта. Така, че просто останах в Instagram”, сподели актрисата.