0

А ктуалната носителка на титлата „Мисис България“ Виктория Джумпарова ще прекара зимните месеци на топло в Тайланд. Моделката заминава с цялото си семейство. В Пукет тя ще прекара зимата заедно със съпруга си и двете им деца.

Топло

„Заминаваме още тази седмица заедно с мъжа ми и двете деца“, потвърди пред „Телеграф“ Мисис България. Най-голямата й болка и притеснение е, че не може да вземе със себе си домашните си любимци. Оказало се прекалено сложно кученцата порода йорки да пътуват заедно с нея затова остават да тракат зъби у нас.

„Те остават на сигурно място в България в дома ни, като за тях ще се грижи едната детегледачка. По този начин и на мен ще ми бъде една идея по-спокойно“, разказа още Джумпарова. Виктория е популярна с това, че има няколко кучета, които възприема и отглежда като свои деца.

Красавицата сподели, че решението да прекарат зимата на топло било взето от цялото й семейство. Миналата година заедно с мъжа й и голямото й дете си направили кратка почивка в Тайланд. Много им харесало и дори обмисляли да останат за по-дълго, но синът им бил в България и се наложило да се върнат.

Бански

Семейството ще се настани в къща под наем, която предварително са наели. Вики заминава с няколко куфара багаж и над 50 чифта бански. Коледа и Нова година ще прекарат там под жарките лъчи на слънцето. „Заредени сме с много положителна енергия и вярвам, че ни предстои страхотно време с децата. Другата година дъщеря ми е предучилищна, така че това е последната година, когато ще можем да сме за толкова време извън страната, все пак образованието е много по-важно“, добави още тя.