0

Б ившият мъж на народната изпълнителка Ива Давидова - Димо Кирилов, бе засечен с новата си изгора Радостина на празник на българското училище в Мюнхен. На редакционната поща на „Телеграф“ пристигнаха снимки от човек от българската общност там, който тайно е фотографирал Димо заедно с Радостина, нейната майка и децата й. 

Изневяра

Същия ден е бил и на така наречения Muttertag, или Ден на майката в Германия. Екип на „Телеграф“ се свърза с Ива, която бе лаконична. „Знам за това. Писаха ми във Фейсбук и бяха потресени, че се разхожда с чужди деца, а не поглежда своето. Не искам да коментирам повече. Днес е разводът ни, няма какво друго да кажа“, каза певицата. 

Припомняме ви, че в началото на февруари гръмна мълвата, че Ива е зарязана от мъжа си, който е хукнал по чужда жена в Германия.

Мъжът на Ива Давидова й изневери с чистачка

Тогава той отрече да имат нещо общо с въпросната Радостина и я нарече свой бизнес партньор, но очевидци твърдят, че отношенията им не изглеждат никак приятелски, още повече че прекарва по цели дни с майка й и децата й. 

Професионално

Самата Ива вече продължава напред, като е отдала цялото си време на малката си дъщеричка Валена и кариерата си. Преди ден тя пусна снимка в сватбена рокля в социалните мрежи, която предизвика хиляди дебати и коментари. Оказа се, че Давидова се е накиприла с одеждата за клипа на новата си песен „Сватба“ и не мисли скоро отново да минава под венчилото. Тя е съсредоточила вниманието си и върху новия си бизнес, който е свързан с цялостна организация на събитие, което върви изключително добре.