0

Б ившият президент Доналд Тръмп изрази мнение относно новата връзка между иконата на поп музиката Тейлър Суифт и футболната звезда от Kansas City Chiefs Травис Келс, като посочи дали смята, че романсът ще продължи.

НЕ ГО ИЗПУСКА: Тейлър Суифт празнува победа на гаджето

В интервю за Daily Caller Тръмп каза: „Желая най-доброто и за двамата. Надявам се да се радват на живота си, може би заедно, може би не – най-вероятно не“.

Тръмп и Суифт има вражда от години, след като носителката на „Грами“ критикуваше бившия президент през целия му мандат. По време на бунтовете след убийството на Джордж Флойд през 2020 г. Суифт осъди тогавашния президент в социалните мрежи, като написа: „След като разпалихте огъня на бялото превъзходство и расизма през цялото си президентство, имате наглостта да ни учите на морал и да заплашвате с насилие???“.

А в публикация от по-рано същата година Суифт обвини Тръмп, че иска да фалшифицира на президентските избори през 2020 г. През 2018 г. пък Суифт се противопостави на избора на републиканския сенатор Марша Блекбърн. Тогава Тръмп й отговори като каза: „Сигурен съм, че Тейлър Суифт не знае нищо за нея. Вече харесвам музиката на Тейлър с около 25 процента по-малко".