0

Б ившата съпруга на футболиста Благой Георгиев - татарката Есмер Омерова, роди второто си дете и отново остана без мъж до себе си. Красавицата разкри, че половинката й се е оказал престъпник и побързала да го остави още докато била в третия месец.

БОМБА: Есмер на Благо чака второ! Татарката крие бащата (СНИМКИ)

Мошеник

Зеленооката Омерова изплака проблемите си първо на последователите си в мрежата. Пред тях тя разкри, че е взела решение да напусне таткото на втория си син, след като разбрала, че той е аферист и мошеник с тъмно минало. Навръх рождения си ден тя взела решение да си вземе сбогом с него, въпреки че вече била в напреднала бременност. За татко номер 2 не се знае нищо. Есмер нито веднъж не сподели снимка или нещо свързано с него публично. Явно самотната майка няма успех с мъжете, защото досега всичките й връзки приключват с провал.

Нож

Поредицата от неприятни истории за младата майка не спрели дотук. Малко след раздялата с половинката й тя получила поредния нож в гърба си. Танцьорката била предадена и от бившата си най-добра приятелка, която живеела с нея и дори носила дрехите й, но се опитала да открадне идеята й за курсове по самоусъвършенстване. Както обикновено, тя имала пълна подкрепа от семейството си, на което не пропусна да благодари. И отново в типичния си стил обясни, че е оставила всичко лошо зад гърба си и няма търпение отново да започне да танцува.