0

Б ившата законна половинка на футболиста Благой Георгиева - Есмер Омерова, още тъгува по раздялата с него. Рускинята изпадна в лични откровения в собствения си профил в Инстаграм.

Повечето й последователи предположиха, че причина за това е скорошната й разлъка с дългогодишния й приятел боксьора Макс Давидов. 

Предложение

Красавицата разказа, че Георгиев й предложил буквално дни след първата им среща.

“Разбира се, баща ми и брат ми бяха против тази сватба”, разказва в едно от видеата Есмер.

Въпреки това татаркатa не успява да устои на романтичните и настоятелни предложения на футболиста.

Тя разказва как той й предложил по време на полет с вертолет в Дубай, за да подкрепи думите си, тя сподели снимка от този момент.

“Возихме се във хеликоптер и когато минахме над един плаж, там бяха изписани думите “омъжи се за мен”.

Опитите да я спечели не стигнали дотук и след това тя получила второ емоционално обяснение в любов, докато двамата плували с делфини.

Спомен

Есмер призна, че е запазила само хубавите спомени от връзката си с футболиста.

„Благо завинаги ще остане в моя живот като един много позитивен и трансформиращ етап, освен това от нашия съюз се роди Елай, затова аз оставам благодарна на бившия си мъж”, написа още Есмер.

Хубавицата обясни, че позитивната й нагласа днес към него е възможна благодарение на психиологията, която е започнала да изучава след раздялата.

Освен съкровените си мисли Омерова сподели с последователите си, че все още пази романтичните снимки от прекарани моменти с бившия си.