0

С ертифициран коуч, дипломиран психолог и акредитиран лайф коуч и НЛП мастър, най-продаван съавтор за Амазон в 7 държави и 49 категории. Петя Белчева – Гемюнден има зад гърба си ценен житейски опит следствие на трудно детство, което завинаги предопределя съдбата й. Разочарованията и последвалата депресия се превръщат в мощен двигател на нейната трансформация.

VIP зона

Днес тя помага на много жени и мъже, достигнали емоционалното си дъно, да поканят любовта в живота си на следващото ниво. Към нея се обръщат за помощ популярни личности, на които тя помага да изградят себе си и да постигнат мечтите си – сред тях са дизайнерката Мира Бъчварова, певицата Анелия.

В новия епизод на подкаста VIP зона тя говори за видовете травми, които бележат живота на подрастващите и ударите, които изпитват, като големи в последствие от тях. Отхвърленият, който не се разделя с маската на бягащ. Изоставен, който се превръща в зависим. Предаден, който пораства, като винаги контролиращ възрастен. Страдащи от травмата на несправедливостта, криещи своята чувствителност зад маската на съвършен.

Петя е уверена, че всеки един човек притежава всичко, което му трябва, за да живее пълноценно, в хармония със себе си, да изпитва щастие, любов и хармония. Деликатния момент, който пречи на това да имаме балансиран живот са личните травми, които се превръщат в мощни спирачки и ние ги носим винаги и навсякъде с нас.

Ако искате да знаете как да ги откриете, кои са характерните издайнически ситуации и да научите можете ли да се справите с тях – гледайте новия епизод на VIP зона със Светлана Кабаиванова.