0

П ринц Хари и съпругата му Меган Маркъл се появиха за пръв път на публично място в Санта Барбара, Калифорния, след като бяга изгонени от имението Фрогмор котидж по искане на крал Чарлз Трети. Двамата демонстрираха приповдигнато настроение и любов, като дори са забелязани да се държат за ръце, докато се смеят.

Критици не пропуснаха да отбележат, че това е актьорски трик на Меган за демонстрация на "семейна идилия", тъй като на снимките само тя е забелязана да се усмихва, докато принцът е "изглеждал нещастен".

Двойката бе придружавана от охранител. Хари и Меган са облечени небрежно под жаркото слънце. Дамата носи бяла риза и къси кафяви панталонки, а визията й е допълнена от аксесоари - бяла шапка, слънчеви очила и много гривни. Съпругът й е забелязан в спортна тениска, дънки и бейзболна шапка.

Херцозите на Съсекс са щракнати, докато излизат от бизнес комплекс, в който се помещават няколко организации, включително студио за карате, фризьорски салон, студио за пилатес и група за йога и хималайска медитация, но не става явно какво е било тяхното посещение в сградата.

Хари и Меган са забелязани, само един ден, след като беше потвърдено от Двореца, че последните им вещи са били изпратени от имението Фрогмор котидж в Уиндзор до новия им дом в Монтесито след новината, че сделката им за милиони долари Spotify е пропаднала.