0

Р одилка спря концерта на световно известна изпълнителка. 

По време на шоуто на поп певицата Пинк в Сидни, Австралия фенове започнали да крещят, че бременна жена е започнала да ражда в залата. Това стана ясно от видеа плъзнали в социалните мрежи. На тях се вижда как певицата спира изпълнението си на "Our Song", за да поздрави родилката. 

gettyimages

"Алесия или Алекс се ражда в момента?", изкрещява Пинк от сцената. С тези думи 44-годишната певица прави опит да се пошегува, тъй като нейното рождено име е Алесия Бет Мур. След това се обръща и към публиката си: "Сякаш не трябва да гледаме. Всички й дайте лично пространство!"

Бъдещата майка обаче сякаш не реагира на думите на певицата.

"Тя не е родила бебето току-що, нали? Бебето тук ли е? Не? Добре", пошегува се пак Пинк преди да добави: "Поздравления!" 

Явно бебето толкова харесало гласа на Пинк, че поискало да се появи на бял свят именно по време на нейния концерт.

В крайна сметка родилката бе изведена от залата в инвалидна количка с помощта на медик. На излизане бъдещата майката, която била в привидно добро настроение, махала за довиждане на тълпата.

@miss_chantal A lady went into labour at Pink Summer Carnival in Sydney @P!NK #concertbaby #labour #pink #summercarnival #havingababy ♬ original sound - Chantal : )

* Източник: БГНЕС