0

К акво се случва с Кейти Пери? Фенове на певицата притеснени за здравословното й състояние. Причина за шумотевицата около красавицата, е появило се видео от нейно участие, по време на което певицата се опитва да отвори единия си клепач, който се затваря неконтролируемо, докато лявото се движи нормално.

След няколко опита на изпълнителката на I Kissed a Girl да отвори окото, в които не успява да го направи, Кейти изглежда се отказва и прекратява изпълнението си.

След като 15-секундното видео се появи в мрежата, потребителите започнаха да спекулират с предположения какво може да е причинило проблема с окото на певицата.

Някои коментират, че звездата има частична парализа на лицето, което може да е свързано със страничните ефекти на ваксината срещу COVID-19. Други се шегуват, че Кейти е "биоробот" и че "ботоксът се е объркал".

През април тази година, по време на музикалното състезание American Idol, Кейти Пери разкри, че има проблем с десния си клепач, в подкрепа на участничка, която изплака преди това, че има "мързеливо око".

„Аз също имам „мързеливо око“ и бях ужасно притеснен в началото на кариерата си. И тогава моите фенове направиха група, посветена на моето "нещастно око". Групата се казва Cathy's Falling Eye. Това е дясното ми око. Просто се наслаждавайте на сцената и не се тревожете за това“, каза Кейти пред American Idol.