0

А ктьорът Филип Аврамов получи хавайска риза и инфлуенсърска лапма за рождения си ден, разкри самият той пред „Телеграф“. Съвсем скоро мисли да пробва и двата подаръка и да зарадва последователите си в социалните мрежи с клипче с ризата.

Момент

Първоначално на този ден е трябвало да е във Варна на представление. След като обявили обаче деня на национален траур на същата дата, Фицата категорично отказал да излезе и да разсмива хората. „Реших да не ходя, защото някак не е готино при такива обстоятелства и ден на траур да правиш смешки на хората и да ги забавляваш. В такива моменти трябва да се замислим над човешкия живот и по възможност много неща в страната да бъдат оправени, но някак не ми се вярва или поне не до следващото наводнение“, споделя Аврамов и допълва: „Хубаво ще е да се вземат мерки и да се мисли мащабно и за цялото крайбрежие, не само за определени градове. Във водосбор не може да строиш къщи, да мислят малко и тези архитекти, които го позволяват“.

Спектакъл

След като отменя участието си, Филип е изненадан от половинката си Хриси с парти за ЧРД. „Във Варна даже бяха викнали специален готвач, в село Ъглово също ми се обадиха да ми кажат, че ще готвят за мен, но аз останах в София и с половинката ми и приятели отбелязахме празника ми. Щастлив съм, че видях и мой много близък приятел, който живее в Лос Анджелис от 25 г. И беше някакво щастливо стечение на обстоятелствата, че беше тук и много се зарадвах“, разказва още Фицата. С любимата му Хриси са успели да си починат в Гърция. „Аз бях с голямата ми дъщеря, тя с нейното дете и си изкарахме страхотно. Обиколихме 5 плажа, карахме водни колела. 2 дни духа такъв вятър, че видях какво е ураган и бях като Майкъл Джексън в прическата“, смее се актьорът. В професионален план той играе в 3 постановки в Малък градски театър „Зад канала“ и в 4 на свободна практика. Авторският му моноспектакъл „Защото съм известен“ се радва на небивал интерес, а столичани могат да го гледат още на 28 септември в Театро отсам канала.