0

Л или-Роуз Деп и певецът Уикенд бяха посрещнати от възторжени фенове на премиерата на "Идолът" на кинофестивала в Кан, съобщи Ройтерс. Сериалът, създаден от авторите на "Еуфория", беше най-очакваната телевизионна продукция. 

Травис Скот, Стела Максуел и Джулия Фокс, облечена в рокля от пластмаса и черно червило, се присъединиха към Лили-Роуз Деп и певеца, който вече се представя с рожденото си име Ейбъл Тесфайе - звездите на сериала. Червеният килим беше обграден от крещящи фенове. 

Сериалът е първото актьорско участие на попзвездата. В "Идолът" той играе ролята на Тедрос, импресарио в клуб в Лос Анджелис. Джени Ким от кей поп групата "Блекпинк" също прави актьорския си дебют. 

Лили-Роуз Деп и Уикенд покориха Кан с премиерата на сериала Идолът
Лили Роуз Деп и Уикенд Лили Роуз Деп и Уикенд Лили Роуз Деп и Уикенд
14

Дан Ливай, Ханк Азария и починалата през 2022 г. американска актриса Ан Хеш също ще се появят в сериала. 

Тесфайе е съсценарист и един от авторите на идеята, стояща зад "Идолът", заедно със Сам Левинсън, който е сред създателите на сериала "Еуфория". 

Певецът смята, че феновете му са лоялни и отдадени, така че ще го последват навсякъде, каза Левинсън. 

Идеята за "Идолът" е да се покаже какво се случва, когато попзвезда се влюби в грешния човек и никой не говори за това, добави той. 

Уикенд е известен с песните "Blinding Lights" и "Starboy". 

Лили-Роуз Деп, която е дъщеря на Ванеса Паради и Джони Деп, изигра ролята на Айседора Дънкан през 2016 г. в "Танцьорката". 

"Идолът" ще започне да се излъчва на 4 юни.