0

П опфолк изпълнителите Константин, Галена и Анелия са притежатели на огромни дворове с басейн. 

Изпълнителите се радват на имотите, за които са мечтали, и градините, които отглеждат.

Телескоп

Светската двойка Надя и Коцето също се радват на къщата си в столичния квартал Бояна с огромен двор. Архитект Борислав Буров, внук на прочутия банкер от началото на миналия век Иван Буров, стои зад проекта на имота. В дома си имат цели четири спални. Една за двамата, по една за децата им и една за гости. Холът и кухнята са обединени в голяма стая. Цветовете, които я обагрят, са черно и златисто. Полилеите са във формата на тромпети, а закачалките сребристи пеперуди. Коцето и семейството му се топлят в сауна и в 7 бани. За избора им помогнал дизайнер. На покрива на къщата има джакузи, бар и музикално студио, а в двора има огромен басейн. Апаратурата за последното му е доставена от добрия му приятел Виктор. На покрива има и телескоп, с който семейството гледа нощем звездите, те си падат по това хоби. Певецът неведнъж е споделял, че тази къща му била мечта от дълги години. Искал да си има свое място за семейството си. През пролетта звездата се похвали с голямо красиво дърво - магнолия. Той обича да се занимава с двора си и за това площта му е достатъчно голяма, че да има място и за зеленчукова градина.

Коцето, Надя и синът им в двора

 Коцето, Надя и синът им в двора
Instagram

Джакузито на Константин

 Джакузито на Константин
Instagram

Дворец

Най-голямата и луксозна къща във Велико Търново е притежание на фолкизпълнителката Галена и бизнесмена Галин Атанасов. 8 години след старта на строителството на най-панорамното място в кв. "Картала" ще има елзахранване. Имотът е с умопомрачителната площ от 1900 кв. метра и има 11 спални, както и гледка без аналог. Зад имението има барбекю, а пред него - басейн с джакузи и зона за деца. През централния вход се влиза в огромно преддверие, откъдето се извиват дъгообразно две стълбища до втория етаж, които напомнят интериора на култовия дворец на Чаушеску в Букурещ. В къщата има частен фитнес и няколко огромни дрешника за многобройните тоалети на бизнесмена и възлюбената му.

Галена и Галин

 Галена и Галин
Instagram

Къщата на Галена и Галин в Арбанаси

 Къщата на Галена и Галин в Арбанаси
Instagram

Попфолк певицата Анелия също се радва на палат като от приказка. Всичко е направено с най-качествените и скъпи материали. Дворът на къщата е добре подреден и очевидно за него се грижат професионални градинари. Големи храсти, дървета, борове, просторна морава са разположени около къщата, а басейнът дава допълнителен бонус за обитателката на палата. За да може да се наслаждава непрекъснато на красивата си градина, собственичката е решила трапезарията и холът да не са отвсякъде затворени със стени. Огромни френски прозорци отварят дневния тракт към двора, който е естествено продължение на къщата. В хола има голяма камина, а на пода е сложен паркет и мек килим. Над тях осветява златист полилей. Има още два етажа - един приземен, където има малък киносалон. На последния етаж са спалните, две от които са за нея и дъщеря й Ивон.

Анелия пред басейна си

 Анелия пред басейна си
Instagram

Злато

Фолкпевецът Емрах Стораро показа новия си апартамент, обзаведен от дизайнер на турския президент Реджеп Тайип Ердоган. „Дизайнерът е наш приятел. Той е световноизвестен. Апартаментът вече е готов и Емрах живее самостоятелно там“, каза пред „Телеграф“ Тони Стораро. Бащата на младия изпълнител избрал дизайнера, който всъщност е негов близък приятел. Всичко се изработва извън България. Още от основи дизайнерът се заел с всичко, което е необходимо за новия дом. „Мебелите се произвеждат в Турция. Апартаментът на сина ми е изцяло направен от дизайнера. Той е един от най-добрите и известни в южната ни съседка’’, добави той. Не иска да му се казва името, тъй като работи само с определени хора. Малкият Стораро побърза да покаже новия си дом в социалните мрежи. Той сподели клип, на който добре се виждат дизайнерските мебели. Забелязва се, че синият и златният цвят преобладават в комбинация с бяла ретро кухня, както и гледката от балкона, която е много приятна. 

Емрах в апартамента си

 Емрах в апартамента си
Instagram