0

Д жулиана Гани и полицаят са се врекли във вечна любов един пред друг и са разменили брачни халки, но не са минали под венчилото с полицая.

„Моята е специална и е по модел на световен френски бранд“, сподели самата тя за халката си специално пред „Телеграф“.

Уроки

„Официална сватба няма, не сме планували засега, май съм суеверна, след като се омъжа, нещата се урочасват, сега няма да е така. Ние с Теодор смятаме, че бебето е онова, което ни прави семейство, то е по-ценно от всяка церемония“, добави още пред „Телеграф“ Джулка.

Припомняме, че двамата са в трепетно очакване на своето първо общо дете, което трябва да се появи съвсем скоро. То ще е второ за Гани.

Плеймейтката и любимият й Теодор отбелязаха първата си годишнина публично в нета.

Специално за празника хубавицата спретна един куп изненади на мъжа си и, разбира се, ги показа пред своите последователи в мрежата.

Луната

„Любов моя, честита годишнина, това беше една от най-трудните, но и същевременно най-смислените години в живота ми“, развълнувано сподели пред феновете си Гани, държейки торта със захарни сърца. Имаше и надпис: „Обичам те до Луната и обратно Теодор“.

Празникът влюбената двойка отбеляза на романтична почивка в приказна вила в гората

Красавицата бе подготвила украса, състояща се от балони във формата на сърца и мечета.

В един от кътовете хубавицата беше направила стена от снимки със спомени на двамата от най-прекрасната им година заедно.