0

Б рад Пит яхва болида в състезание на Формула 1. Актьорът уж влиза в екстремна надпревара със звездата Люис Хамилтън в следващото Гран при на Великобритания, рискувайки автомобили за милиарди лири.

Според The Sun 59-годишният актьор е получил специално разрешение да направи първата парадна обиколка на пистата Силвърстоун като част от снимките на нов филм. 38-годишният пилот от Формула 1 Люис е изпълнителен продуцент на блокбъстъра, който се прави от новата му продуцентска компания Dawn Apollo Films.

В лентата, която ще излезе на екран през следващата година, Пит ще играе ветеран пилот от Формула 1, който излиза в пенсия, за да наставлява начинаещ състезател. През юни миналата година Deadline разкри, че Apple е спечелила правата върху филма със сделка за $130 милиона. 

УЧИ СЕ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ: Брад Пит се отби в бокса (СНИМКИ)

Филмът, който все още не е озаглавен, ще бъде режисиран от Джоузеф Косински, който неотдавна засне възхваляваното от критиците "Топ Гън": Маверик.

Героят на Брад Пит ще направи последна заявка за състезателна слава, като се опитва да наставлява млад пилот, който ще се изправи срещу някои от най-бързите състезатели във Формула 1.

Предстоящият филм се очертава да е с екип, който ще включва суперпродуцентът Джери Брукхаймер, както и сценаристът Ерен Крюгер.

Още през декември бе съобщено, че последният филм на Брад е предизвикал ожесточена война на наддаване между редица филмови студия и стрийминг платформи.

* Източник: Vbox7