0

С кандално, или всички знаем, но не говорим за това. Интервюто със Зара Атанасова в новия епизод на подкаста "ВИП зона", е отговорът на вечния въпрос за егото на хората, което диктува съвременните правила за „успешен живот и власт“.

Зара Атанасова е първата жена - частен детектив в България, а нейни клиенти са известни имена от родния шоубизнес. Те ù доверяват тайните си, а тя прави частни разследвания с помощта на стари техники и нови мобилни приложения. Най-търсената услуга е разкриване на изневяра, а най-шокиращата - правене на магия. Изненада или не, но безспорен факт е, че обектите на разследване или магия са богати мъже, а поръчителите - приятелки на съпругите им.

Да овладееш тайните на съвременната магия, скандалната дама разкрива, че е дълъг път, който включва изучаване на психология и ритуали. Най-важната преломна точка е опознаване и преодоляване на личните страхове, а обучението ù включва месеци прекарани в африкански държави и срещи с хора на магията от различни континенти. Преминала е през обучителните програми и шокираши ритуали - къпане в кръв и плуване в река със змии. Между логиката и езотеричното, разговорът с нея е като филм за Индиана Джоунс.