0

76-ото издание на филмовия фестивал в Кан е в разгара си. По-всичко личи, че холивудските знаменитости тази година доминират на червения килим.

Сред големите звезди на Лазурния бряг е и легендарният актьор Харисън Форд, който представи новия си филм „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“. На премиерата на премиерата на култовото продължение обаче организаторите допуснаха грандиозен гаф, като принудително разделиха Харисън Форд и неговата съпруга Калиста Флокхарт, прочула се у нас с ролята на Али Макбийл от едноименния сериал. Двойката се радва на щастлив брак от години и стои далече от светлините на прожекторите.

ЛЮБОВ НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ: Харисън Форд блесна със съпругата си Калиста Флокхард в Кан (ГАЛЕРИЯ+ВИДЕО)

Харисън Форд и Калиста Флокхард се раздадоха за фотографите на влизане във фестивалния комплекс, но когато попаднаха в залата, където предстоеше да се излъчи „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“, настроените им рязко спадна. Оказа се, че организаторите са направили пропуск и са настанили съпругата на Харисън Форд на реда зад него.

Обикновено членовете на екипа, заснел филма, седят един до друг, но ако знаменитостите са придружавани от половинките си, те също сядат да същия ред. Не така стояха нещата на снощната премиера на „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“. Въпреки, че звездите бяха изненадани от решението на организаторите, те запазиха спокойствие и останаха на отбелязаните за тях места, но по лицето на Калиста Флокхард явно си пролича, че не е доволна от решението.