0

Д жеф Безос беше най-богатият човек в света от 2017 до 2021 година. Според последните данни, обявени през април 2023 г., той е третият най-богат човек в света.

Въпреки, че изпадна от челното място в класацията, нищо не се е променило за Джеф Безос. Наскоро Безос и неговата половинка Лорън Санчес бяха заснети край бреговете на Испания на борда на суперяхта на милиардера. 

Джефри Престън Безос или Джеф Безос, както го познава светът, напусна поста на главен изпълнителен директор на Amazon – най-големият стартъп за електронна търговия в света, но продължава да печели по 2 489 долара в секунда и по 149 353 на минута. Личното богатство на магната се оценява на 125 милиарда долара.

След шумния развод с бившата си съпруга Макензи Скот, милиардерът заби телевизионната журналистка Лорън Санчес. Според медийни публикации Безос е имал връзка Лорън, докато все още е бил женен да Макензи Скот. Безос и Санчес спряха да се крият от обективите на фотографите, след като новината за връзката им обиколи таблоидите по цялото земно кълбо. Лорън, която по това време също бе обвързана, побърза да разтрогне брака си.

И така вече четвърта година Джеф Безос и Лорън Санчис се радват на любовта си без да се крият от никого.

Богатството на магната Безос е несметно, а през 2018 г. бе построена и неговата суперяхата, с която обикаля океани и морета. Изграждането на най-дългата яхта в света, наречена „Koru“, отне 5 години и струва на магната половин милиард долара. Яхтата бе пусната на вода миналия март.

Сега Джеф Безос и Лорън Санчес се възползват максимално от удобствата на яхтата „Koru, на борда на която съвсем скоро бяха заснети от папараци крой бреговете на Испания.

Огромната яхтата e по-висока от пирамидата в Гиза, ако стои изправена и наполовина от височината от Айфеловата кула. Освен това мегаяхтата има свое бебе – малка спомагателна яхта, както и хеликоптерна площадка. Интересен факт е, че Лорън Санчес притежава разрешително за управление на вертолет.

Сега Джеф Безос и Лорън обикалят край бреговете на Майорка и въпреки опитите да стоят далече от любопитни погледи, яхтата „Koru“ просто се набива на очи. 

На кадрите ясно може да се види, че Лорън, която е майка на три деца, се намира в топ форма. Облечена в розов бански и бяла туника, тя не се отделя от милиардера, който изглежда подмладен, издокаран в сини шорти и бяла риза.

Докато известната двойка се наслаждаваше на слънчевите лъчи, яхтата напусна плажовете на Майорка и се отправи към Ибиса.