0

В аня Щерева и Яна Маринова се оказаха поредните жертви с фалшиви профили в социалните мрежи. Хакери се представят за тях и пишат от тяхно име. 

Сигнал

„Виждала съм, че се случва и на други, сега дойде и моят ред. Моля, докладвайте този профил, ако ви пише някой от него. Благодаря“, възкликна русокосата певица и сподели акаунта.

Щерева допълни, че е разбрала за него от нейни последователи, които й показали, че въпросният недоброжелател им пише от нейно име. „Здравей, искам да ви благодаря за вашата любовна подкрепа и ангажираност в моя живот и кариера“, гласи съобщението от фейк профила.

COPY - PASTE: Клонират Крум като за световно!

ЛИЦАТА НА БГ ЗВЕЗДИТЕ: Фалшива Глория продава продукт за подмладяване, Славка Калчева - за стави

ВНИМАНИЕ: „Ерген” вършее като Башар Рахал! (СНИМКА)

НОВА ШАШМА: Софи Маринова пропищя, измамници я яхнаха като ракета носител! (СНИМКИ)

„Наблюдателни граждани ме информираха за този профил. Аз не пиша на никого и не поддържам активни чатове, така че ако получите съобщение от мен – не съм аз. Благодаря на Теодор и Христо, че сигнализираха“, допълни още тя. 

Покани

Актрисата Яна Маринова също се оплака в мрежата, че присъстват редица фалшиви акаунти с нейните имена и снимки. Потребителите по същия начин се представят за нея самата и пращат покани за приятелство на почитателите й.

За щастие те знаели, че това не е тя, и изпратили снимки на всички профили, за да предупреди и останалата част от близките и феновете си.

„Ако някой ви пише от тези страници, не съм аз! Нямам чат в Телеграм и където и да било другаде извън страницата, на която публикувам това съобщение и страницата ми в Инстаграм. Благодаря от сърце за прекрасните ни моменти тук! Те имат огромно значение за мен! Чувствам се спокойна, че мога да кажа нещата, които мисля. Мога да бъда критикувана, мога да критикувам, да споделям хубави и тъжни моменти. И да се оглеждам в очите на хора, в чиито умове искам да се оглеждам. Дано да е взаимно!  Моля ви, ако се свързват с вас, докладвайте ги! Имам личен профил във Фейсбук, който е само за лични контакти. Но отново не е нито един от тези на снимката“, споделя Маринова.