0

Ф еновете на Хенри Кавил най-накрая могат да видят британския актьор като Джеймс Бонд - не но съвсем.

Фалшив трейлър на филма за Бонд, „с участието“ на Кавил, натрупа милиони гледания в YouTube за отрицателно време.

ПОСЕГНАХА И НА 007: Джеймс Бонд насилвал жени и бил расист!

Трейлърът представя Кавил като новия Бонд, използвайки комбинация от кадри от други филми и изкуствен интелект. Трейлърът също амбициозно представя Марго Роби като момиче на Бонд.

Досега трейлърът е генерирал 2,5 милиона гледания.

„Моля, имайте предвид, че това видео е концептуален трейлър, създаден единствено за артистични и развлекателни цели“, отбелязва създателят KHStudio. „Внимателно съм включил различни ефекти, звуков дизайн, AI технологии, филмови анализи и други елементи, за да оживея визията си. Целта му е чисто артистична, целяща да забавлява и ангажира общността на YouTube. Целта ми е да покажа своята креативност и умения за разказване на истории чрез този трейлър. Благодарим ви за подкрепата и нека се потопим в света на въображението“, казва той.

КАЗА ТЕЖКАТА СИ ДУМА: Пиърс Броснан проговори за новия Джеймс Бонд

От години феновете на Кавил се надяват актьорът да наследи Даниел Крейг в емблематичната роля на супершпионин. Арън Тейлър-Джонсън обаче е последният актьор, за който се говори, че е новият Джеймс Бонд. В момента Кавил промотира своя екшън филм на Гай Ричи от Втората световна война "The Ministry of Ungentlemanly Warfare".

„Нямам представа“, каза Кавил пред The ​​Rich Eisen Show. „Всичко, което трябва да отхвърля, са слуховете. Същата информация, която имате. Може би вече съм твърде стар, може би не съм. Това зависи от продуцентите Барбара Броколи и Майк Уилсън и ще видим какви са техните планове“, каза актьорът във връзка с ролята на 007.