0

Б ългарските хип-хоп легенди се събират на една сцена за Коледа. Сред тях е изпълнителят Ивайло Иванов – Играта, който ще бъде на празника заедно с колегите си в Шумен.

„Винаги, когато имам възможност, се включвам в благотворителни кампании“, сподели пред „Телеграф“ той. 

Хитове

В концерта на тазгодишния Christmas Fest в многофункционална зала „Арена Шумен" ще се включат Ицо Хaзарта, 100 кила, Део, Mom4eto, Djaany, 42, DJane Miss Party и прекрасните балет NOVA.

УСТА В УСТА: 100 кила прави изкуствено дишане на пилета! (ВИДЕО)

Вечните хитове на топартистите ще може да чуете на 23 декември от 21:00 ч. Рапърът Играта, който също ще изпее любимите парчета на всички, отправи искрени пожелания за всички почитатели, които ще посетят грандиозното събитие.

„Желая коледната магия да е истинска и да обхване колкото може повече хора. Живеем в едни динамични времена, които са изпълнени с разнопосочни мнения, мисления. Въпреки това се надявам да се обединим всички заедно около тези светли и хубави празници“, сподели още певецът.

Ръка

В чест на коледния дух и предстоящите празници, които ни учат да помагаме и да сме добри, част от събраните средства на събитието ще бъдат дарени на фондация „Гален Темелков".

Смият Ивайло Иванов сподели, че не трябва да забравяме доброто и когато можем да го раздаваме на хората около нас.

Светла Иванова пред „Телеграф“: Ицо Хaзарта ми помогна да намеря родителите си

„През цялата година, не само по Коледа, винаги, когато имам възможност, се включвам в каквото и да било. Правя го, без да давам гласност, и мисля, че така е редно. Всеки един човек трябва да подава ръка и да бъде отворен към всеки нуждаещ се. Ако ние не си помагаме взаимно, кой ще ни помогне“, апелира изпълнителят към всички хора.