0

А лександра Гърдева от първия сезон на "Ергенът" изглежда е намерила мъжа на живота си. След като по време на предаването тя беше спрягана за победителка и избраницата на Виктор, тя реши неочаквано да напусне предаването и да поеме по свой път. Веднага след като приключи предаването двамата бяха засичани заедно и спекулациите, че има връзка между тях не да де почва. 

Но участието в "Ергенът“ без съмнение беше в нейна полза. След излъчването на епизодите риалити звездата стана любимка на зрителите, а след това и инфлуенсърската ѝ кариера доста се разрасна.  Още след края на предаването Алекс сподели в личния си Instagram профил, че е отворена за нова връзка и просто чака подходящия човек. Е, явно вече го е намерила. Очевидно познанието и с певицата Лидия е довела и до връзката на Александра с брата на изпълнителката, въпреки че е значително по-малък, миналата година завърши гимназия. 

От последните постове в социалните мрежи става ясно, че двамата имат връзка и в момента са на почивка заедно с Лидия и техни приятели. 

.

 .