0

К ризата във връзката на Дженифър Лопес и Бен Афлек се задълбочава със сериозни темпове.

Звездната двойка отбеляза втората си годишнина от сватбата разделенa - свамата се озоваха на цели 4000 км един от друг.

ВСИЧКО СВЪРШИ? Джей Ло пусна песен за раздяла в разгара на брачните й драми (ВИДЕО)

54-годишната Лопес, която прекарва известно време в Ню Йорк, след като предприе пътуване до Европа без 51-годишния Афлек, беше видяна да кара колелото си в Хамптънс във вторник, 16 юли.

Датата отбелязва две години, откакто тя и съпругът ѝ се ожениха на интимна церемония в Лас Вегас. След това имаха втора церемония пред семейството и приятелите си в Джорджия през август.

ДРАМАТА С РАЗВОДА: Джей Ло и Бен Афлек си продават къщата!

Тя също беше видяна да се вози в ретро автомобила на мениджъра ѝ Бени Медина.

Що се отнася до Афлек, той беше видян да влиза в офиса си в Лос Анджелис, облечен в бизнес костюм, а на ръката си носеше сватбения пръстен, докато държеше голяма чанта.

ПАРИ И ДЕЦА: Крайъгълните камъни в брака на Джей Ло и Бен Афлек!

Актьорът остана в Калифорния през по-голямата част от лятото - и пропусна доста събития с Лопес, включително Met Gala и премиерата на нейния филм Atlas. По думите му това било заради снимките на неговия филм The Accountant 2.

Въпреки че те наскоро приключиха, Афлек продължава да е в Лос Анджелис, включително по време на Четвърти юли.

Времето прекарвано разделени е на фона, че преди дни пуснаха за продан и дома им в Бевърли Хилс, което, според много фенове и анализатори, означава и край на връзката им...запореден път.

НА ФОНА НА БЪДЕЩ РАЗВОД: Дженифър Гарнър утешава Бен Афлек! (СНИМКИ)

Въпреки че нито един от тях не е говорил какво точно се случва, източник каза на PEOPLE през юни, че двамата „нямат никакви летни планове заедно“ и са „фокусирани върху отделния си живот“.

Дъщерята на Афлек Вайълет, която е на 18 години, бе забелязана да прекарва време с Лопес в Хамптънс. Виждани са да карат велосипеди и да карат кола през лятото.

След тяхното качествено време заедно, вътрешен човек каза на PEOPLE, че Лопес и Вайълет „наистина се наслаждават на компанията си“.