0

Н еволите на Дженифър Лопес и Бен Афлек са „изострени“ от спорове за финансите им.

Двойката, която се ожени преди по-малко от две години, очевидно отделя време, за да разбере дали бракът им е „подходящ и за двамата“, каза източник пред Us Weekly.

Бракът им беше под светлините на прожекторите през последните седмици, тъй като източници твърдят, че са изпаднали в бурна фаза заради различния си начин на живот. 

ПРИКАЗКАТА СВЪРШИ: Бен Афлек и Джей Ло се развеждат!

Афлек дори се е изнесъл от имението на двойката в Лос Анджелис, което струва 60 милиона долара, и сега живее в наета за 100 000 долара на месец къща в Брентуд.

Настоявайки, че „фазата на медения месец е отминала“, източникът каза, че различните им подходи както към финансите, така и към родителството са се отразили на връзката им.

54-годишната Лопес, чието състояние се оценява на 400 милиона долара, „започнала да увеличава работните си ангажименти и да се подготвя за турнето си“ и е „много фокусирана върху работата си и се натоварва прекалено много“.

Джей Ло се готви да започне турнето си This Is Me...Live следващия месец в подкрепа на деветия си студиен албум, като и е изправена пред критики заради разочароващите продажби.

НА ФОНА НА БЪДЕЩ РАЗВОД: Дженифър Гарнър утешава Бен Афлек! (СНИМКИ)

Източникът продължи като посочи, че Бен „не е съгласен с начина на живот на Дженифър“ и сега се чувства „уморен“ от брака им.

Твърди се, че Бен се е „отказал“ от връзката им и, че той и Дженифър са на „две напълно различни страници през повечето време“.

Друг източник, близък до Дженифър, предполага, че работните ангажименти на двойката също са предизвикали разрив, казвайки, че „и двамата имат взискателни кариери, които често изискват да са в различни градове.“

Тъй като двойката беше принудена да прекарва време разделени през последните месеци в резултат на кариерите си, източникът каза, че отсъствието „подчертава емоционалната и физическа дистанция между тях“. „С течение на времето на Дженифър и Бен им беше все по-трудно да общуват ефективно и малките недоразумения прераснаха в значителни спорове. Те имат фундаментално различни подходи към конфликта“, добави източникът , обяснявайки, че Дженифър предпочита да се изправя лице в лице с проблемите, докато Бен му трябвало повече време.

КАЗА ТЕЖКАТА СИ ДУМА: Джей Ло проговори за развода с Бен Афлек! (ВИДЕО)

Що се отнася до родителството, Дженифър има близнаците Макс и Еме на 16 г. от бившия си съпруг Марк Антъни, с когото се разведе през 2014 г. Междувременно Бен е баща на три деца - Самуел на 12, Фин на 15 и Вайълет на 18 години, които има от бившата му съпруга Дженифър Гарнър.

Въпреки несъгласията им, Лопес остава „отдадена на работата по брака“, а Бен започнал да „инвестира повече“ в разрешаването на техните проблеми.

Откакто се изнесъл от любовното им гнездо Афлек се „бори със самотата“ и е „разбрал колко много му липсва Дженифър“.

ИЗПЛЮ КАМЪЧЕТО: Бен Афлек каза ще се развежда ли с Джей Ло!

Според близки до звездите „и двамата преоценяват приоритетите си“ и мислят „какво наистина искат от брака“, докато прекарват време разделени.

Някои от техните приятели вярват, че ще успеят да се справят с това поради тяхната „дълбока връзка“, докато други се притесняват, че връзката „се е изчерпала“.