1

Щ е се развеждат ли Бен Афлек и Дженифър Лопес? Това е въпросът, който си задават много фенове по света през последната седмица, след като се появиха слухове, че звездната двойка ще разтури семейното гнездо.

След като по-рано Джей Ло коментира слуховете за развод, сега Афлек също каза тежката си дума. От думите на близък до носителя на „Оскар“ става ясно, че актьорът сериозно обмисля да се разведе с певицата.

Бен Афлек е „дошъл на себе си“ за проваления си брак с певицата и знае, че те са се запътили към развод, казва източник ексклузивно пред Page Six.

НА ФОНА НА БЪДЕЩ РАЗВОД: Дженифър Гарнър утешава Бен Афлек! (СНИМКИ)

„Ако имаше начин да се разведе на основание временна лудост, той би го направил“, споделя източникът.

ПОДХРАНВА СЛУХОВЕТЕ ЗА РАЗВОД: Джей Ло на събитие без Бен Афлек! (СНИМКИ)

„Чувства се така, сякаш последните две години са били само трескав сън, а сега е дошъл на себе си и разбира, че просто няма начин това да проработи“, подчерта запознатият.

Иначе първите слухове за гръм в рая се появиха, когато Джей Ло се появи сама на Met Gala 2024. След това стана ясно, че двамата не са забелязвани заедно повече от месец.

КАЗА ТЕЖКАТА СИ ДУМА: Джей Ло проговори за развода с Бен Афлек! (ВИДЕО)

Въпреки това, малко по-късно, двамата бяха снимани заедно на училищно събитие на едно от децата на Афлек, но според някои запознати това може да е само фасада за пред хората, докато се финализират нещата около развода. 

Също така стана ясно, че двамата не живеят заедно - Джей Ло е останала в техния дом, а Афлек си е наел къща под наем.