0

И нфлуенсърското семейство Теа и Наум Шопови влезнаха в полемики заради обвинения за постоянна реклама. Случаят е от преди месец, когато решиха да си направят една последна лятна почивка на Обзор. Впускайки се в приключението да тръгнат на път, но без да са намерили място за спане. Именно тогава е моментът, в който последователи заподозряха, че двамата са чакали именно някой хотел да ги покани за реклама. 

Двойката започна да разглежда хотели докато пътува и стигна до оферта от въпросния актуален и пробутван от всички инлуенсъри хотел. „2 нощувки със закуски за 2000 лева! Моля?” – възкликна Шопов и последва критика за хотела, която беше споделена в стори на двойката. След няколко часа видеото беше изтрито и на негово място се появи ново с хвалебствия и отбелязване от въпросната локация, която преди това беше стабилно оплюта заради високите си цени.

„Всъщност не е толкова скъпо ако се комбинираш с приятели и си наемеш цяла вила с две спални, струва 3200 лв. за две нощувки, изгодно е, защото включва и хубав басейн, както и закуска” –опита се да убеди аудиторията си Теа, но последователите й вече бяха видяли предишното видео, където обясняваха, че е скъпо.

За случая Наум Шопов обясни, че въпросната почивка е била платена с техни лични средства и по никакъв начин не е била с цел реклама. Теа е споделила стори, в което е дала информация за мястото, точно защото не споделят позитивни коментари, само защото са им платили. И добавя, че това лято са били канени на доста места, но са отказали на 99%. 

.

 .