0

Е дно от най-известните деца в киното вече е татко, при това на две дечица! Според US Weekly звездата от „Сам вкъщи“ Маколи Кълкин и 34-годишната му приятелка Бренда Сонг тайно са станали родители на второто си дете, Карсън, в края на 2022 г.

Точната рождена дата на бебето не е известна, но се знае, че то е родено преди Коледа. Двойката ревностно пазеше в тайна и появата на своето първо дете, сина им Дакота Сонг Кълкин, преди две години.

Половинката на 42-годишния Маколи, Бренда Сонг, също е актриса и е позната от някои проекти на Дисни. Двойката винаги е била много дискретна относно личния си живот. Слухове за романтична връзка между тях се появяват за първи път през 2017 г. по време на снимките на драмата „Невярната съпруга“.

„Чудесно е!“, признава Бренда за връзката си с Маколи през 2018 г. „Не обичам да говоря за личния си живот, но всичко е прекрасно и съм щастлива.“ През март 2020 г. Кълкин признава пред Esquire, че двамата активно правят опити за бебе.

Дакота е роден през април 2021 г. Момченцето е кръстено на покойната сестра на Маколи, която загива в автомобилна катастрофа през 2008 г.

 

„Бренда не може да бъде по-щастлива“, твърди източник, близък до семейството. „Това, че стана майка, я промени. Тя винаги поставя сина си на“ първо място, особено когато става въпрос за решения, касаещи кариерата ѝ. Тя наистина е фокусирана върху това да бъде майка и да му отделя цялото си внимание.“

Въпреки слуховете, че двойката подготвя сватба, изглежда плановете за семейството им са били други и те вече са четирима.Новината за втория им син идва повече от година след като Кълкин и Сонг се сгодиха. Те обявиха годежа си в началото на 2022 г. след 4-годишна връзка.