0

П оп звездата Мадона прекъсна концерт и разкри страшни подробности около смъртта си, която преживяла през лятото.

Тя прекъсна изпълнението си в Бруклин пред уикенда, за да разкрие голямата тайна пред феновете си.

По време на шоуто Celebration World Tour в Barclays Center в Бруклин през уикенда тя разказа за здравословните си проблеми и страха от смъртта. Певицата разкри пред зрителите, че два дни е била на практика мъртва.

Мадона припомни, как по-рано тази година, през юни, се е наложи да отложи световното си турне, след като беше хоспитализирана и се възстановяваше от бактериална инфекция. Тогава тя бе диагностицирана с белодробна и бъбречна недостатъчност. 

УЖАС В НЮ ЙОРК! Мадона намерена в безпомощно състояние

Именно тогава, звездата всъщност изпада в безпомощно състояние: „Припаднах на пода в банята си и се събудих в интензивното.Бях в изкуствена кома 48 часа и именно тя ми спаси живота“, казва певицата във видео, заснето от фен по време на концерта в Бруклин.

Певицата отдели и време да благодари на своя учител по кабала, като отбеляза, че е бил до нея, докато се е възстановявала в болницата: „Единственият глас, който чух, беше неговият“, "Чух го да казва: 'Стисни ми ръката'", изпада в спомени Мадона.

В момента тя е на турне в САЩ, след като бе във Великобритания и Франция. В понеделник пя във  Вашингтон а преди това, през почивните дни, зарадва феновете си в Бруклин, Ню Йорк.

Мадона започна турнето си с почит към Майкъл Джексън

Мадона направи съпричастни към личната си драма и френските си почитатели, докато бе в Париж: „Бях в болницата. Бях в интензивното. Белите ми дробове не работеха, не дишах сама." „Бъбреците ми отказаха. Бях заразена с някаква бактерия, за която никой не знаеше. И има 40% смъртност."

НА КОСЪМ ОТ СМЪРТТА: Мадона с шокиращо разкритие, замалко не умряла при инцидента през лятото

Още тогава звездата призна, че й се губят пет дни от живота й, явно два от тях са били на ръба на смъртта. “Когато за първи път дойдох в съзнание, видях шестте си невероятни деца да седят около мен. Между другото, трябваше почти да умра, за да събера всичките си деца в една стая”, продължава с откровенията си тя.

Според медицинския доклад от заведението, където бе хоспитализирана Мадона, тя е претърпяла остър септичен шок и е била съживена с лекарство, което обикновено се използва за лечение на свръхдози дрога.