0

Ш ер разказа за собствения си опит с пометването. Шер разкри, че е претърпяла три спонтанни аборта, пише ЕТ.

Първият бил когато била само на 18 години, който я накара да крещи от болка и да я откарат по спешност в болница за операция.

76-годишната певица разкри за загубата на бременността си в Twitter на фона на решението на Върховния съд по делото Roe v. Уейд, обяснявайки.

„Когато бях млада, имах три спонтанни аборта. Първият бе когато бях на 18. Бях сама в нашата къща“, написа тя. Певицата сподели, че когато съпругът й по онова време, Сони Боно, се прибрал у дома, я намерил „хлипаща и клатеща се на пода“. 

Когато се случил втория спонтанен аборт Шер крещяла от болка. „Дори не можех спрете в асансьора“, спомня си музикална икона, преди да се зачуди какво ще се случи с нея днес, ако трябва да преживее подобно нещо. 

Когато един фен отговори, че нямал идея през какво е преминала, изпълнителката му отговори, че никога не смятала да споделя историята си, но в сегашния политическа обстановка сметнала за нужно. 

„Никога не мислех, че ще се наложи. Тези луди републиканци ще убият жените ни за политика“, написа Шер. 

„Майки, сестри, лели, братовчеди, най-доброи приятели. Никоя жена не е защитена в Америка!! Скоро и никой син няма да е. Това не са просто думи, без климатични закони, без пари за електромрежи. Републиканската партия=оръжия, страх, насилие“, написа още Шер.

Нейната история е само една от много, които излязоха наяве.