0

Н а 5-и декември се проведе четвъртото от поредица специални събития на Edna.bg - "Историите на Edna жена: Сценарият на живота". Събитието ни срещна отблизо с едни от най-популярните и обичани актриси в България - Стефания Колева, Милица Гладнишка и Йоанна Темелкова. Днес отново ще повдигнем завесата, за да ви споделим какво имаха да кажат специално за Edna.bg прекрасните дами, които направиха това събитие толкова незабравимо, забавно и вдъхновяващо.

Пред камерата на Edna.bg застана една истинска фурия на екрана и на сцената - актрисата и певица Милица Гладнишка.

Милица Гладнишка

 Милица Гладнишка
Edna.bg

Тя разказа в ексклузивно интервю за най-предизвикателните моменти в кариерата си, за детските си мечти и за моментите, които преобръщат пътя ѝ.

Всеки актьор си има една роля, в която се е почувствал най-пълноценен, в която знае, че е показал пълния си потенциал. За Милица тази роля се появява в най-тежкия момент в живота ѝ:

"Ролята, която наистина много ме развълнува, действително е ролята на Големия брат по романа на Джордж Оруел, "1984", която за първи път се изпълнява от жена. Там начинът на работа на Веселка Кунчева ти позволява да се разгърнеш, да откриеш свои нови страни, както и целият екип на Старозагорския куклен театър е феноменален. Наистина работата с нея беше нещо изключително. На всичкото отгоре майка ми беше починала преди няколко месеца и това беше представлението, което ме вдигна на крака заедно с цялата положителна енергия на целият екип на театъра, тяхната любов към мен. Те просто ме съхраниха и ми дадоха надежда и светлина в живота.".

Стефания Колева, Милица Гладнишка и Йоанна Темелкова разкриха какъв е „Сценарият на живота“ в екслузивното събитие на Edna.bg

Разбери какъв е „Сценарият на живота“ със Стефания Колева, Милица Гладнишка и Йоанна Темелкова! (ГАЛЕРИЯ+ВИДЕО)

ИСТОРИИТЕ НА EDNA ЖЕНА: СЦЕНАРИЯТ НА ЖИВОТА! Стефания Колева: Стефан Данаилов ми даде най-важните уроци! (ВИДЕО)

Не можем да си представим очарователната Милица да не е на сцена, но все пак я попитахме с какво щеше да се занимава, ако не се беше ориентирала към актьорството и музиката. Ето какво каза тя:

"Ами аз исках да стана много неща като малка - космонавт, археолог, писател. Може би щях да стана археоложка, защото се интересувам от история, древни цивилизации и винаги ме е вълнувала тази наука.".

Edna.bg

Милица сподели също така за моментите, които са определящи за нейния път на сцената:

"Имах много трудности. Още когато завърших НАТФИЗ нямах никаква работа. Колеги се сетиха за мен, че мога да пея и станах пееща сервитьорка. В други случаи сама предизвиквах нещата. Събирахме колеги и правехме концерти аранжименти с Мишо Йосифов, Венци Благоев. Венци Благоев е един от големите ми комири. Той ми даде всичките телефонни номера на най-големите ни джазмени. Васил Спасов също, пианиста ни, с когото страхотни концерти сме имали. Той повярва в мен и ме научи на импровизация. Така че много хора са ми подавали ръка, но и аз търся. Търся. Раждат ми се идеи за представления, за концерти и никога не съм спокойна."

Какво още разкри пред камерата на Edna.bg Милица Гладнишка - научете от видеото!