0

И мението за 7 милиона долара на супермодела Кара Делевин в Лос Анджелис е опустошено от огромен пожар, възникнал в ранните часове на петък. 

35-годишната британска манекенка не е била в дома си, когато огънят лумнал, тъй като се е намирала в Обединеното кралство, за да участва в кабаре в лондонския Уест Енд. 

Въпреки че не е пострадала, Кара Делевин е съкрушена, тъй като двете й любими котки са били погълнати от огнената стихия. „Днес сърцето ми е разбито. Не мога да го повярвам. Животът може да се промени само за миг. Така че ценете това, което имате“, написа моделката в трогателен пост в Instagram, придружен от снимката на покойните писани. 

.

 .
Instagram

Общо 94 пожарникари са гасили пламъците в скъпия имот, които са тръгнали от долните етажи и бързо са се разпространили към тавана, причинявайки огромни щети. За сега не е ясно как точно е възникнал пожарът. На кадри в мрежата ясно се виждат мащабите на опустошението. Потушаването на пожара отнело повече от два часа, като при него са пострадали двама души - огнеборец, който паднал от стълба, и служител на имението, който се нагълтал с дим.