0

 

Габриела от племето Храбри и Иванина от Дръзките са новите гости в “След Игрите”. Двете момичета напуснаха Игри на волята и бяха болезнено откровени за всичко, което се случва в предаването. Какво е истинското им мнение за психолога д-р Петкова и защо дамите все по-често започват да си правят корекции?

РЪЛЕВ отвръща на удара! Отговаря на Денислава и Мартин! (ВИДЕО)

За Габриела решението да напусне „Игри на волята“ е било добре премислено, въпреки че съжалява, че така са се стекли обстоятелствата, докато Иванина е била готова да търпи болката, за да продължи в състезанието, но медицинският екип са били категорични в решението си тя да напусне.

Според двете момичета участниците, които са на Блатото, не трябва да гонят по-слабите играчи, а възможно най-силните и тези, които най-много ги застрашават. Габриела е била подразнена от решението на Мартин да изпрати Кралев на Блатото, заради първоначалната им уговорка най-слабият да отиде.

Мартин и Денислава захапаха Рълев - разкриват голяма тайна! (ВИДЕО)

Габриела не скри мнението си и за Галя от Храбрите. Според нея тя много се опитва да влезе в образа на Виолета от сезон 5, но е категорична, че не ѝ се получава, което Иванина отчита като най-голямата ѝ грешка. Д-р Петкова влезе със заявката, че ще е най-големият стратег.

Иванина разкри, че е имала стратегия да играе с жени още преди да влезе в „Игри на волята“, защото това е единственият начин до финала да стигнат повече жени. Според нея „Игри на волята“ сближава, но и разединява.

В НАЙ-ТЕЖКИТЕ УСЛОВИЯ ДОСЕГА: Човек на Меси и рапърът Павел мерят сили в „Игри на волята“!

Габриела и Иванина споделиха, че имат пластични корекции. Двете момичета смятат, че социалните мрежи са причината все повече млади жени да искат да си правят корекции.

Пред водещата Ваня Запрянова Габриела коментира и връзката си със скандалния плувец Антъни Иванов. Тя коментира дали той е подходящ за Игри на волята и нашумелите ситуации около него.

Гледайте епизодите на “След Игрите Podcast” в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok.