0

С ветовноизвестният актьор, продуцент и режисьор Джон Малкович пристигна тайно у нас вчера по обяд. Той кацна на ВИП терминала на летище София и бе посрещнат от екип на Народния театър „Иван Вазов“.

НОВО АМПЛОА: Малкович става злодей във Варна

Информация

Екип на „Телеграф“ получи информация, че голямата звезда ще кацне у нас и успяхме да го заснемем точно при пристигането му. Актьорът бе с един куфар, който придвижваше сам, във видимо прекрасно настроение, радващ се на слънцето и високите температури у нас. Малкович отново демонстрира собствения си стил, заложил на бежов панталон, блуза и елек в малко по-тъмен нюанс, шалче в същата цветова гама и червени маратонки за акцент.

Бойко Кичуков

Летище

На летището той получи и торбичка от Народния театър „Иван Вазов“, но така и не стана ясно какво има в нея. По всяка вероятност е подарък за големия актьор.

Наш екип потърси потвърждение, че именно заради тях е визитата на Малкович у нас. „Да, пристигна у нас за актьорски каст, но на този етап не бихме искали да разкриваме и коментираме повече“, казаха пред „Телеграф“ от екипа на Народния.

Джон Малкович отново на българска сцена

Бойко Кичуков

Постановка

Припомняме ви, че през февруари 2023 г. той бе у нас като актьор и игра спектакъла „В самотата на памуковите полета“ заедно с Ингеборга Дапкунайте. В края на юли същата година стана ясно, че той ще поставя на сцената на Народния театър „Иван Вазов“ провокативната пиеса на Бърнард Шоу "Оръжията и човекът", която по първоначален план трябва да бъде с премиера ноември тази година. По всяка вероятност именно постановката е наложила идването на Малкович у нас, за да избере актьорите, с които иска да работи тук.

РЕКОРД В РОДНИЯ ШОУБИЗНЕС! Лили по-скъпа от Малкович

Бойко Кичуков