2

Е дин от най-впечатляващите участници в "Игри на волята" сезон 5 определено бе Калоян Митов. Моделът от София загуби битката срещу олимпийския медалист Красимир Дунев от Старейшините и отпадна от риалити формата, но твърдата му коалиция с Крум, споделените съкровени тайни, че няма опит в любовта и уменията му по редене на пъзели ще бъдат запомнени за дълго.

Повече за Калоян:

Той работи като модел и се е снимал в множество музикални клипове и реклами. Дефилирал е на модните подиуми в цял свят. Носител е на титлата “Модел на годината” за 2020-та. В момента е студент по финанси в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Бил е състезател по плуване и има медали от републикански и международни състезания. През 2021 година е отличен за “Спортист на годината” на Софийския университет.

След отпадането му от "Игри на волята 5", моделът отговори на 5 неудобни въпроса. Той не се посвени да каже, че е най-секси участникът в петия сезон на предаването, но все пак отбеляза, че и Ива е на челна позиция, става ли дума за жените. И още: Кой е най-слабият играч? Ами най-големият предател?... Едно е ясно - скромният уж Калоян ще се окаже не чак толкова скромен и срамежлив. Без да се замисли Калата изцепи, че е готов за тройка с плувкинята Ива Георгиева и "Мис България 2018" Теодора Мудева, която бе в екстремното риалити с половинката си Румен Радев.

ВЪПРОС: Кой беше най-слабият играч в "Игри на волята"?

ОТГОВОР: Като се има предвид, че нямам наблюдения над всички играчи - например над тези, които са били на Чистилището, залагам, че най-слабият играч от Игри на волята 5 е Туньо, тъй като той отпадна на първата седмица. А и това, което видях като цяло от него в Игрите не ме впечатли.

ВЪПРОС: Кой е най-големият предател от Гладиаторите?

ОТГОВОР: Най-големият предател от племето на Гладиаторите може би е Ники, тъй като, доколкото знам, той все пак се е обърнал срещу нас и е играл с Рълев и Радо.

ВЪПРОС: Кой е най-секси участникът от пети сезон в "Игри на волята"?

ОТГОВОР: Може би най-секси участникът в "Игри на волята" тази година е Ива. От мъжете най-секси участникът съм аз, но на второ място бих сложил Румен Радев.

ВЪПРОС: Имал ли си мокри сънища с някой от участниците?

ОТГОВОР: Нямал съм абсолютно никакви мокри сънища, докато съм бил в "Игри на волята".

ВЪПРОС: С кои двама души би направил тройка от "Игри на волята"?

ОТГОВОР: Ако мога да избера двама участника, с които бих направил тройка от "Игри на волята" сезон 5, те биха били... Ива и Теодора Мудева.

Калоян призна коя харесва от "Игри на волята"! (ВИДЕО)