0

Т ита проговори за отношенията си с ММА боеца Недко Николов близо месец след раздялата им.

"Вече беше крайно време да бъда щастлива", сподели певицата в „На кафе“.

Преди около месец Тита се похвали с романтична изненада. Неизвестен ухажор затрупа изпълнителката с огромен букет червени рози, скъпо шампанско и картичка, която гласи: "Не си трофей, а мечта. Разликата е, че едното просто го печелиш. За другото се грижиш."

„Пазя мълчание, защото обичам да се държа на положение, както приляга на една дама, която не влиза в обяснителен режим. Но в последните години много хора се качиха на раменете ми, като им дадох поле за изява. Тя истината си я знаем, лошото е, че придобиха една слава, с която се възползваха зле… Продължавам напред и от тук нататък много ще внимавам какви хора допускам до личното си пространство“, казва тя по повод бившия си приятел.

„Забравям за хората, че са съществували, че са били в моя живот. Това не знам дали е добро или лошо, не изтривам само лошите моменти, изтривам и хубавите – все едно този човек не е бил никога в живота ми, така че дори не си спомням честно казано“, сподели тя и с тези думи нанесе жесток удар по Недко Николов.

Връзката между Тита и Николов приключи заради побой, който ММА боеца е нанесъл на изпълнителката.

ЗАПЪЛНИ ДУПКАТА: Тита с нова тръпка (СНИМКИ)

Недко смени Тита с брюнетка. Новата изгора на MMA боеца надарена като певицата (СНИМКИ)