0

Н ова година, нов скандал! След като поп-фолк дивите Ариа и Камелия се хванаха за гушите, сега е време риалити звездите да последват примера им. 

Във Facebook се развихри словесна битка между Панайот и Найден от Big Brother. Пацо, който стана популярен и доста заради свалките си с Пеньо, който мислеше за жена в началото, постна свое видео от Vbox7, в което си прави кола маска заедно с Коцето. Припомняме, че Пацо и Константин бяха дружки в миналото и обикаляха по участия заедно.

В коментарите към поста се включи Найден със следното изречение: "Пацо, а аз те вземах за най-добрия ми приятел от Биг Брадъра... но явно съм се лъгал.... ;-(", пише Нед, а Пацо му отговаря: "Аз съм ти приятел и те уважавам. Ти ми коментираш всяка публикация, но все гледаш да ме наредиш и провокираш. Аз никога не съм коментирал твои публикации и постове. Само да ти кажа, че ти започна първи, аз само ти отвърнах. Като тръгваш с рогата, трябва да очакваш и теб някой да те набоде с някой рог". 

Това отприщи лют онлайн скандал и размяна на грозни и обидни реплики. Пацо дори нарече Нед "жалък комплексар", бил злобен, забравен и никой не го бил канел за предавания. "Разбирам те и те боли, че теб те няма никъде и няма да те има. Стана за смях пред всички хора тази вечер... жаден за внимание", пише Пацо, а Нед му отговаря, че ще го изтрие от приятелите си във Facebook. "Гроши и Лестер са ми много по-готини и добри приятели отколкото ти, селтако!!!", отговаря троснато Найден. 

Не става ясно от какво повече са провокирани Пацо и Нед, но прозира, че двамата търсят повече внимание. Вероятно става въпрос за измислен скандал, но момчета един съвет - учете се от естрадните величия, които през 2022 г. показаха на родния шоубизнес как се правят истински звездни скандали.

*Източник: Vbox7