0

Д жони Деп е хвърлил око на доста необичаен имот в Обединеното кралство, който се продава за £1 милион.

Бившата звезда от „Карибски пирати“ е „голям фен“ на пъб в Кент, който по случайност е собственост на Мелиса Спалдинг, годеницата на Пол Холивуд.

След доста бурна година, Деп се отказа от луксозния си живот в Ел Ей и го замени за спокоен начин на живот в английската провинция, а сега изглежда, че може да е намерил следващия си голям проект.

Според The Sun, приятел на актьора му е казал  за пъба, който се намирал близо до неговия дом. 

ЗВЕЗДЕН БЛЯСЪК! Джони Деп открива фестивала в Кан като крал

„Деп обожава кръчмата и ходи от години. Джони е говорил преди, че иска да купи кръчма точно в сърцето на английската провинция. Това е точно на неговата улица", каза източник пред изданието.

Напоследък обаче местните жители имали проблеми с кръчмата, тъй като, въпреки скромния си външен вид, станала доста „луксозна“ и скъпа.

„Това не е това, което селяните искат“, оплака се един клиент от новия луксозен облик на кръчмата.

Каквото и да направо Деп изглежда, че провинциалния живот му харесва. 

В скорошно интервю за Somerset Life той разкри, че всъщност предпочита да живее в тихия Съмърсет, отколкотов  големия и шумен в Холивуд.

Времето със сигурност не е толкова топло, но Деп изглежда е фен.

Странните хобита на холивудските звезди

„Харесва ми да ходя на места, да виждам неща и да се срещам с хора, но не съм великият екстроверт, за който хората си мислят. В интерес на истината аз съм доста срамежлив човек“, призна той.

„Това е едно от страхотните неща за Великобритания и особено за Съмърсет. Мога просто да бъда себе си – и това е хубаво. Мога да вляза в магазините, без да съм заобиколен от хора, които искат селфита. Нямам нищо против това до определен момент, но понякога става малко пренаселено", призна актьорът.