0

И звестният холивудски актьор Джони Деп, се премести от блясъка на САЩ в спокойната провинция на Съмърсет, Англия.

След бурния и нашумял развод с бившата си съпруга Амбър Хърд, актьорът потърси убежище от общественото внимание и по-прост начин на живот.

В скорошно интервю Деп сподели мислите си за новия си дом, заявявайки: „В интерес на истината аз съм доста срамежлив човек. Това е едно от страхотните неща за Великобритания и особено за Съмърсет. Мога просто да бъда себе си – и това е хубаво. Мога да отида в магазините, без да съм заобиколен от хора, които искат селфи."

TO BE, OR NOT TO BE: Ще хване ли Джони Деп руля на Черната перла още веднъж? (ВИДЕО)

Този ход може би се е оказал мъдро решение за актьора, тъй като провинциалният квартал осигурява спокойна и ведра среда, свободна от любопитните обективи на папараци фотографи.

Според скорошен доклад на The Times, Деп се чувства по-спокоен в европейски градове като Лондон и Париж, отколкото в големите градове в Съединените щати.

Източник , цитиран в статията, заяви: „Врявата и лудостта на Ел Ей и Ню Йорк могат да бъдат поразителни. Колкото и Лондон, и Париж да са оживени, процъфтяващи градове, Джони все още чувства, че може да се отпусне и да бъде креативен там. Винаги е обичал Европа и хората там го обичат. Той се чувства като у дома си там и намира европейския начин на живот за малко по-бърз.“

Компасът на Джак Спароу щял да го отведе при $22,5 млн.