0

П опфолк певецът Константин за малко да остане инвалид след ужасяващ инцидент, който  претърпял наскоро. Фолк идолът пусна клипче в социалната мрежа, в което разказва за случилото се и как е от няколко дни е на системи с болкоуспокояващи, съобщава Сигнал. 

ЗАКЪСА ГО ЗДРАВО: Коцето спря да пее! (ВИДЕО)

“Преди три дни щях да направя голяма беля и да си счупя гръбнака. Разминах се само с пукнат прешлен, който изключително много боли. Бият ми болкоуспокояващи, от три нощи не съм спал” – споделя той.

ИЗХВЪРЛИХА СЕ: Коцето и Тони си го мерят! (ВИДЕО)

Изпълнителят отмени участията си и се извини на почитателите си, че не може да е с тях, защото изпитва неистови болки и дори не е спал от няколко нощи.

Константин трябваше да лети до Лондон, където през изминалия уикенд имаше планирано участие. Заради влошеното си здравословно състояние се наложи да отмени изявата си, но обеща, че скоро ще се реваншира на феновете си.

“Съжаляваме да ви уведомим, че участието на Константин тази вечер се отменя поради здравословни причини. Той до последно се надяваше, че ще се почувства достатъчно добре, за да не ви разочарова, но както виждате във видеото, което ни изпрати, състоянието му се е влошило. Желаем ти бързо оздравяване, Коце, и те очакваме скоро при нас” – съобщават от българското заведение в Лондон.

БЪРЗИ И ЯРОСТНИ: Коцето препуска с АТВ в морето! (ВИДЕО)

Междувременно атрактивният певец вече е по-добре и в сряда пое първото си участие след инцидента, въпреки че все още не се е възстановил напълно. На изявата в клуба му в Студентски град в София са били родителите и брат му.