0

К акво се случва с ТВ водещата Мира Добрева няколко дни след спешната операция, която се наложи да претърпи.

Мира се възстановява, като в четвъртък след обяд трябваше да бъде изписана от "Пирогов".

Стотици почитателки на телевизионерката предложиха помощта си на нея и близките й във вид на даряване на кръв и всичко необходимо за възстановяването й.

„Ще се оправим, благодаря на всички съпричастни с болката ни хора“, каза по този повод дъщерята на Добрева Лора.

Малко преди това, стана известно, че журналистката е по-добре и вече диша самостоятелно, а момичето публикува емоционален пост: „Мама, роди се отново! Живееш втори живот.“.

Последното му емоционално послание във фейсбук профила на майка му е насочено отново към хората, подкрепили Мира в този тежък момент: "Благодаря за всяка добра дума и подкрепа.".

До екстремната ситуация се е стигнало в началото на септември след изкачване до Седемте рилски езера, когато водещата прави остър перитонит и по спешност е откарана и приета за операция на корема в "Пирогов". Състоянието й било толкова тежко, че Мира не можела да диша самостоятелно, била вкарана в реанимация, поставена в медикаментозна кома и интубирана. А дните след операцията също не са били безпроблемни.

Харесваната от всички журналистка и дъщеря й обичат да покоряват семейно планините и са направили серия от изкачване на различни върхове, която е стартирала през август.

ИЗВЪНРЕДНО: Оперираха Мира Добрева по спешност в "Пирогов" (СНИМКА)

ДОБРИ НОВИНИ: Мира Добрева прескочи трапа