0

О ще една звездна двойка от Холивуд шокира с тайна раздяла.

Мерил Стрийп и съпругът й Дон Гъмър разкриха изненадваща новина – двамата са били разделени от 6 години, пише Daily Mail.

GettyImages

Двойката има зад гърба си цели 45 години брак. И двамата твърдят обаче че винаги ще се грижат един за друг, въпреки че не са заедно.

Мерил Стрийп и Дон Гъмър се женят през далечната 1978 г. Те имат четири деца и петима внуци.

Според Page Six звездната актриса е била видяна за последно със съпруга си на церемонията по връчването на Оскарите през 2018 г.  През 2022 г. Стрийп разкри, че тайната на техния дълготраен брак е „добрата воля и желание да се „нагаждат един към друг, както и компромисите. 

Двамата непрекъснато се подкрепят взаимно в кариерите си. Дон се присъединява към Стрийп на различни церемонии по награждаване през годините, включително на наградите на Академията и на БАФТА.

Актрисата пък е признателна на съпруга си затова, че винаги той се е грижил за децата, докато тя е работила. Работата в екип е всичко, според звездата от „Мама Mia“. “Съпругът ми Дон беше много ангажиран в отглеждането на децата, докато аз отсъствах за по-дълги периоди от време“, казва Мерил Стрийп.

Затова остава тайна защо и какво е наложило раздялата им, въпреки че тя не е единствената такава в Холивуд.

Съвсем наскоро бомбастично разкритие направи и актрисата и продуцент Джейда Пинкет Смит, че тя и съпругът и Уил Смит са били разделени през последните седем години.

Двамата се венчаха през 1978 г. , но изглежда в брака им е имало много проблеми, които са останали скрити за широката общественост.