0

А ктрисата и продуцент Джейда Пинкет Смит направи бомбастично разкритие. Тя й съпругът Уил Смит са били разделени през последните седем години. Това разкри самата Джейда в шокиращо интервю за списание People. Двамата актьори се венчаха през 1997 г., но изглежда в брака им има редица проблеми, които са останали скрити за широката общественост. 

Уил Смит си говори с неодушевени предмети (ВИДЕО)

52-годишната Джейда Пинкет разкри подробности за разривът в отношенията й със звездата от “Мъже в черно” в сутрешния блок на NBS News. Тя обясни, че бракът й с Уил Смит се разпада, но двамата все още не са готови за развод. 

“Пред 2016 г. просто бяхме изтощени от опити да скрепим съюза си. Мисля, че и двамата бяхме заседнали в собствените си фантазии, относно това което смятахме, че трябва да бъде другия”, заяви актрисата. 

Разводът на Уил Смит и Джейда Пинкет ще бъде голям шок за техните фенове, като се има предвид, че те отрекоха спекулациите по повод брака им и запазиха вид на хармонично семейство пред обективите на камерите. Илюзията за щастливо омъжените актьори се подсили и от шамара, който Уил удари на комика Крис Рок по време на връчването на наградите “Оскар”. Тогава Смит вдигна златната статуетка, но зашлеви Крис Рок, който нарече съпругата му “Редник Джейн” заради плешивото й теме. Актрисата страда от заболяването алопеция и затова бръсне главата си до кожа. 

СЛЕД ШАМАРА: Крис Рок гледал последния филм на Уил Смит, за да види как го бичуват

Джейда също така призна, че е имала афера с 31-годишния Август Алсина през 2020 г., докато е омъжена за Уил Смит. Бомбастичната изповед дойде, след като преди време Джейда отрече твърденията на Август, че Уил Смит е дал благословия за връзката им.

Сензационното интервю на Джейда идва в момент, в който тече рекламната кампания на новата й биографична книга. Затова мнозина смятат, че скандалните разкрития на актрисата са имиджов ход от нейна страна. 

ЗЛАТНО ВРЕМЕ: В кухнята на „Мъже в черно 3”: Ябълков пай за агент Кей (РЕЦЕПТА)

„На хартия всичко изглеждаше грандиозно – имах красиво семейство, съпруг суперзвезда, охолен начин на живот, слава и богатство“, пише Джейда в книгата си, откъс от която бе публикуван от People. 

Джейда е родена в семейството на майка наркоманка, зависима от хероина и баща алкохолик. Джейда израства по улиците на Балтимор и става наркодилър, когато се сприятелява с легендарния рапър 2 PAC в гимназията.