0

Д жулиана Гани отседна в резерват в Сицилия. Вместо да се настани в някой шестзвезден хотел на луксозния остров, хубавицата избра да спи под звездите.

„Намираме се в нещо като резерват, тук дори няма интернет и трудно контактувам с хората, но е много хубаво“, сподели за „Телеграф“ красавицата.

Богове

Джулиана избра Сицилия, за да се отдаде на заслужена почивка с половинката си.

„Ще останем тук цели осем дни. Прекарваме си много добре. Наехме си кола. Спим тук в резервата, но всеки ден обикаляме различно място и различен плаж. Досега бяхме в Таормина - перлата на Сицилия. Плажът е страхотен. Ходихме до Ното и, разбира се, Агридженто“, разказа миската.

Малко преди това тя сподели кратко видео от обиколката на така наречения Град на боговете.

„Казват, че Сицилия е островът на любовта. Наистина това място има своя собствена енергия и магнетизьм, които не се описват с думи“, написа моделката под снимка, на която позира с половинката си Теодор. Двойката е на романтично пътешествие без децата.

Камера

Оказа се, че Гани е влюбена в Сицилия. Миналата година отново е била там, само че с майка си. Тогава двете са успели да посетят вулкана Етна, който сега не е в списъка със забележителности.

„Снимаме филм заедно с мъжа ми. Той е тотален професионалист. Носим техника и монтира нещата директно тук. Така че мога да се похваля с личен оператор“, допълни блондинката.

*Автор: Василена Игнатова