0

К ралско сравнение. Кание Уест отново беше откровен за раздялата си с Ким Кардашиян, този път привидно свързвайки ситуацията със смъртта на кралица Елизабет II.

„ЛОНДОН, ЗНАМ КАК СЕ ЧУВСТВАШ“, написа с главни букви 45-годишният рапър в история в Instagram в неделя. „АЗ СЪЩО ЗАГУБИХ МОЯТА КРАЛИЦА", добавя той.

Основателят на Yeezy започна да дава гласност за чувствата си на фона на раздялата си с 41-годишната Кардашиян, която подаде молба за развод през февруари 2021 г. след шест години брак.

През времето след раздялата им Уест едновременно критикува бившата си и изразява колко много иска да се помири с нея.

Противоречивите коментари на артиста също включват безброй нападки по адрес на последния приятел на Кардашиян, Пийт Дейвидсън, които в крайна сметка накараха риалити звездата да се се противопостави на думите му, като заяви колко „нараняващи“ са те.

През март тя разкритикува „постоянната нужда да ме атакува … в интервюта и в социалните медии“, добавяйки: „Разводът е достатъчно труден за нашите деца и манията на Кание да се опитва да контролира и манипулира нашата ситуация толкова негативно и публично само причинява допълнителна болка на всички.“

В сряда, 21 септември, четири дни преди очевидното сравнение на бившата му с покойната кралица, Уест се извини на Кардашиян в интервюто си за Добро утро, Америка.