0

Н иколай Бояджиев, бащата на детето, което пострада в катастрофа с автомобил, в който пътуваше певицата Анелия, продължи размяната на думи между себе си и изпълнителката.

При инцидента тогава тежко пострада 7-годишното му дете, което беше транспортирано с медицински хеликоптер до „Пирогов“. Едно от обвиненията на бащата е, че никой в автомобила на Анелия не се е притекъл на помощ. Певицата от своя страна посочи, че бащата се е държал агресивно и ги е заплашвал.

СЛЕД ЗВЕРСКАТА КАТАСТРОФА: Анелия проговори за инцидента! (ОБЗОР)

Николай Бояджиев, заяви в „Здравей, България“, че първоначалният тест за наркотици е бил положителен, но кръвната проба е отрицателна.

Той разказа, че веднага след катастрофата е извадил съпругата си и едното дете от колата, а другото дете е намерил извън превозното средство. „Никой от съседния автомобил не направи опит да слезе, да провери дали сме добре, има ли пострадали“, разказа той. И допълни, че не се е опитвал да счупи стъклото на другата кола, а е удрял по ламарините на колата. „Съвсем нормално, при положение, че никой не иска да ти окаже помощ“, допълни Бояджиев. Той подчерта, че не е разговарял с никого от хората в другата кола.

Николай обясни, че „автомобилът буквално излез срещу мен, избегнах челен удар и той ме удари в задна лява врата“. Бащата каза още, че и двете му деца са били с колани.

„Детето ми е с премахнат далак, около 10 см от червата, премахнат апендицит, шевове на главата, на крака. Вече си е вкъщи, възстановява се, но няма да е същото като преди инцидента“, сподели Николай Бояджиев.

„Госпожата каза, че е важното, че всички сме живи и здрави. Да, но не е само това. Остават травми, които ни съсипват и ни убиват“, каза още бащата на пострадалото дете.