1

А ктьорът Михаил Билалов захапа като питбул плеймейтката Нора Недкова в новото приложение Threads. „След 10 минутки тук изводът ми е - това е джунглата. Тук е по-зле от Ибиса, а там са на хапчета“, написа блондинката в мрежата.

Курорт

След подигравките по адрес на Нора Недкова относно представянето й в предаването на NOVA “Черешката на тортата” тя получи нови такива и с изказването си в мрежата. Там плеймейтката сподели, че според нея макароните са храна за простолюдието. Преди часове Нора сподели, че новото приложение и курортът в Испания - Ибиса, са като джунгла, но в курорта хората са на хапчета.

ЗВЕЗДИТЕ ПОЩУРЯХА ПО НОВО ПРИЛОЖЕНИЕ: Мая Манолова последва Боро Първи! (СНИМКИ)

.

 .

Актьорът, който играе ролята на Джаро в сериала „Под прикритие“ и активно участва в мрежата, я попита иронично: „Не разбрах за какви хапчета става въпрос. Спас там ли е? Да ми звънне“. Припомняме - Спас е герой от сериала, който се занимава с готвене на наркотици.

Потребители

След отговора на Михаил потребителите веднага побързаха да се включат в негова защита. „Билалов, вие сте любимият ми човек тук“, гласи един от коментарите. Постът на актьора събра над 1000 харесвания, а този на плеймейтката едва 240 и няколко коментара, от които повечето са негативни. „Норче, ти пробвала ли си хапчета“, попитаха я, а тя отвърна, че не й е на нивото да пробва.

*Автор: Лина Димитрова